יום רביעי, 9 במרץ 2016

פרוזן יוגורט ביתי בקלות!

הלכתי אתמול לסרט. אני מאוד אוהבת סרטים על אוכל, זאת אחת מהסטיות שלי.
התיישבתי בקולנוע עם דלי מלא פופקורן וכוס שתייה קלה ונהנתי מכל רגע מהסרט וניסיתי להתעלם ממה שקורה מסביבי כי אנשים כמו אנשים יכולים להוציא את המיץ עם הטלפונים הניידים, גם בקולנוע...
טוב, אבל זאת לא הפואנטה.

סרטים כאלה לא רואים על בטן ריקה, בעיקר בגלל צילומי האוכל או ה “Food Porn”. אבל את האמת, לא משנה מה אני אוכל לפני, אני אצא ממנו רעבה. וגם בראדלי קופר לא רע.

אחרי הסרט קניתי כמה ספרים (עוד אחת מהסטיות שלי, יש לי כבר יותר ספרים בבית מאשר שאוכל לסיים אותם בשנה הקרובה) והתיישבתי לאכול במסעדה במתחם.
די התפוצצתי מהאוכל אבל עדיין התחשק לי משהו מתוק.
נזכרתי שהקפאתי לפני כמה זמן יוגורט שעוד מעט פג תוקף אז החלטתי לחזור הביתה ולעשות עליו ניסיונות.
תוך כדי שיחת טלפון עם חברה ששאלה אותי מה אני מנסה לקדוח (הרעש של הבלנד) הכנתי לי פרוזן יוגורט.

קצת דובדבנים קפואים מהסופר (מסתבר שיש עכשיו אחלה סחורה בסופרים, זה כבר מתכון שני שאני מכינה עם הדובדבנים האלה ואני ממש מרוצה) ועוד קצת m&m במילוי חמאת בוטנים ויצא אחלה קינוח שסגר לי את יום החופש.

עם המתכון הזה אתם יכולים לשחק חופשי, באמת שהוא נתון לשינויים והתוספות לבחירתכם האישית. רוצו עם הדימיון לאן שבא לכם!
ועוד משהו קטן ממני אליכם,
אתם יוצאים לקולנוע, משקיעים מזמנכם היקר ומוציאים מכספכם על שעה וחצי של שקט מהעולם החיצון. בבקשה עשו לעצמכם ולמי שיושב מסביבכם טובה, עזבו את הטלפון הנייד. הספינות לא ייטבעו.

פרוזן יוגורט ביתי
1 גביע יוגורט קפוא
תוספות לבחירה לדוגמא:
פירות קפואים, עדשי שוקולד, עוגיות למיניהן, אגוזים שונים וכו'...


את גביע היוגורט הקפוא מחלצים בזהירות מהגביע בעזרת סכין.


חותכים לקוביות גסות ושמים בכלי שבו טוחנים את התערובת.
מוסיפים את התוספות לפי טעמכם וטוחנים בעזרת בלנדר יד עד מרקם אחיד.


מכסים ומכניסים למקפיא לכחצי שעה. לאחר חצי שעה מוציאים את התערובת ומערבבים מעט כדי לשבור את הקריסטלים שנוצרו. אפשר גם לטחון שוב בעדינות, רק להיזהר שלא להמיס את התערובת.
מחזירים את התערובת למקפיא לעוד חצי שעה.
לאחר חצי שעה נוספת אם התערובת מספיק יציבה אפשר להוציא לקערת הגשה כדור ולהתענג על קינוח מפנק.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה